Теа Дент

Во служба на вашето дентално здравје

  • Превенција
    Со правилна грижа до здрави заби
  • Дијагноза
    Навремено откривање на болести на забите
  • Третман
    Напредни стоматолошки третмани во модерни услови

Теа Дент

Здравата и убава насмевка е одраз на Вашата грижа
кон сопственото здравје и изглед.
Со таквата насмевка чекорите поатрактивни и посамоуверени
во секојдневниот живот.

Стоматолошката ординација Теа Дент нуди најнапредни
стоматолошки третмани во модерни услови
кои нудат комфор и уживање.

Тел: +389 47 22 33 60
Моб: +389 71 233 490