Теа Дент

Во служба на вашето дентално здравје

  • Превенција
    Со правилна грижа до здрави заби
  • Дијагноза
    Навремено откривање на болести на забите
  • Третман
    Напредни стоматолошки третмани во модерни услови

Дознајте повеќе

Стоматолошки Услуги

Комплетна грижа за Вашето дентално здравје

 

Имплантологија

Имплантирање
Коронки врз импланти
Протези врз импланти
Мостови врз импланти
Одржување

Ендодонција

Лекување
Полнење на канали
Апикотомија

Естетика

Пломби
Белеење
Коронки

Реставратива

Мостови
Коронки
Протези

Превентива

Чистење
Флуоридирање
Залевање
Заштитување

Периодонтална

Чистење
Лекување

Oралната хигиена значи многу повеќе од убава и блескава насмевка
Таа е одраз на Вашата грижа кон сопственото здравје и изглед.

За нас

 

Стоматолошката ординација Теа Дент нуди најнапредни стоматолошки третмани во модерни услови кои нудат комфор и уживање.

Ние ќе работиме со Вас за да создадеме совршен план за Вашата дентална хигиена кој вклучува дентален преглед, правилно чистење на забите, заштита на нивната обвивка и употреба на друга дијагностичка опрема за превенција, откривање и третман на проблемите во најрана фаза.

Редовните контроли и одржувањето на здравјето на забите се превенција за развој на сериозни проблеми со забите кои бараат скапи третмани.

Препорачливо е да се посетува стоматолог редовно, односно барем еднаш на шест месеци, за да се осигура правилна орална хигиена и фунционалност.

Брендови

Внимателно избрани, квалитетни материјали кои се користат за пломби и протетика

 
Ако редовно нè посетувате и бидете претпазливи, ќе уживате
во исклучителното дентално здравје.

Нашата ординација

Најнапредни стоматолошки третмани во модерни услови кои нудат комфор и уживање

 
img
img
img
img